Britney Spears Vader

Fans van Britney Spears reageren nadat de rechter vader Spears uit zijn functie heeft gezet. Situatie met vader is traumatiserend.


Father Spears Britney Can Put An End To This Herself Entertainment Netherlands News Live

Tot dusver had Britney.

Britney spears vader. Britney Spears advocaat Mathew Rosengart hield een fel pleidooi waarin hij duidelijk maakte dat zijn cliënt geen dag langer onder het toezicht van haar vader wil staan. Dat betekent dat hij. Britney Spears 39 heeft niet langer het gevoel dat er een gewicht op haar schouders rust.

Vader houdt geen toezicht meer op haar leven De Amerikaanse popzangeres Britney Spears 39 hoeft niet meer onder toezicht van haar vader. De vader van Britney Spears stapt op als haar. Britney Spears 39 wil af van het curatorschap van haar vader Jamie.

Jamie Spears is door een Amerikaanse rechter per direct ontzet uit zijn functie als toezichthouder van zijn dochter Britney Spears. Het heeft lang geduurd maar Britney Spears is eindelijk verlost van het toezichthouderschap van haar vader. Dat zei de geëmotioneerde wereldster tijdens een hoorzitting in een rechtbank in Los Angeles.

De vader van zangeres Britney Spears treedt terug als haar bewindvoerder. Britney Spears staat voor het eerst in dertien jaar niet meer onder toezicht van haar vader. Rechter verwijdert vader als toezichthouder van Britney Spears.

Britney Spears zou niet alleen financieel compleet afhankelijk gemaakt zijn van haar vader Jamie die sinds 2008 haar curator is ook zou hij haar verbaal flinke tikken hebben uitgedeeld. VIDEO Na dertien jaar als toezichthouder van Britney Spears te hebben opgetreden heeft vader Jamie Spears. Hij heeft ingestemd met het neerleggen van.

Vader Britney Spears staat achter beëindigen toezicht op dochter. Na alle commotie die ontstond nadat Britney Spears voor het eerst in jaren haar zegje kon. De rechter heeft hem gisteren officieel uit die functie gezet.

Het is mijn wens en droom dat dit allemaal stopt aldus Britney. In een gerechtelijke verklaring zegt hij te stoppen als haar curator zodra een aantal langdurige kwesties zijn opgelost. De vader van Britney Spears is niet langer bewindvoerder over zijn dochter.

Het feit dat Britney Spears 39 een rechtszaak moet aanspannen om ervoor te zorgen dat haar vader geen macht meer over haar kan uitoefenen is. Het heeft dertien jaar geduurd maar Britney Spears staat nu niet meer onder curatele van haar vader. Jamie Spears de vader van popzangeres Britney Spears heeft ingestemd met het neerleggen van zijn taken als haar toezichthouder.

Hij wil haar geen pijn doen. Het feit dat Britney Spears een rechtszaak moet aanspannen om ervoor te zorgen dat haar vader geen. De vader van popzangeres Britney Spears treedt na dertien jaar terug als haar toezichthouder.

Ze sprak daar voor het eerst via een audioverbinding over de situatie en deed dat in ferme taal. De vader van Britney Spears heeft er bij een rechtbank in Los Angeles op aangedrongen een einde te. Een rechter in Los Angeles heeft het toezicht dat Jamie Spears over zijn dochter had officieel beëindigd.

De vader van de Amerikaanse popzangeres Britney Spears 39 geeft de al jaren durende strijd met zijn dochter op. Toch is de zangeres nog lang niet bevrijd van het. Het is officieel.

De rechter heeft een tijdelijke vervanger. In een uitgebreid bericht op Instagram heeft Britney Spears flink van zich afgebeten nadat mensen continu negatief op haar berichten reageren. De vader van Britney Spears is haar toezichthouder niet meer.

Een opmerkelijke draai van Jamie Spears de vader van zangeres Britney. Volgens advocaat Mathew Rosengart zijn de inspanningen van haar fans die. De zangeres plaatste een.

Advocaat vader Britney Spears. Vader Britney Spears pleit er ineens voor om curatele dochter volledig op te heffen. Hij heeft de rechtbank van Los Angeles verzocht om het toezicht over zijn dochter te beëindigen.

Plus Nieuws Britney Spears wint juridische strijd. Ga niet optreden als mijn vader nog bepaalt wat ik draag zeg doe of denk Foto. De zangeres schrijft dat op Instagram mogelijk in reactie op het nieuws dat haar vader Jamie donderdag na dertien jaar heeft toegezegd terug te treden als haar curator.

De rechter in Los Angeles verwijderde hem vannacht na 13 jaar als curator van het vermogen van de popster. Britney Spears heeft via sociale media gereageerd op de beslissing van de rechter om haar vader niet langer in zijn functie als toezichthouder van zijn dochter te houden.


Vader Van Britney Spears Spreekt Voor Het Eerst Ik Probeer Haar Enkel Te Beschermen Celebrities Hln Be


Britney Spears Naar Rechtbank Voor Ontslaan Vader Als Curator


Vader Britney Koopt Beelden Vreemdgaan Lucado Op Sterren Ad Nl


Nu Ze Haar Zonen Maar 10 Van De Tijd Meer Mag Zien Britney Spears Vreest Dat Ze De Voogdij Over Hen Zal Verliezen Celebrities Hln Be


Zonder Mij Was Ze Al Lang Failliet Vader Van Britney Spears Wil Zich Niet Gewonnen Geven En Haalt Uit Foto Hln Be


Britney Spears Wil Direct Ontslag Vader Om Huwelijkse Voorwaarden Op Te Stellen Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Ouders Britney Spears Vliegen Elkaar In De Haren Vader Beschuldigt Moeder Van Uitbuiting Van Hun Dochter Celebrities Hln Be


Vader Van Britney Spears Wil Zich Terugtrekken Als Voogd Dit Is Een Grote Overwinning De Morgen


Britney Spears Kan Al Dertien Jaar Geen Kop Koffie Bestellen Zonder Toestemming Van Haar Vader De Volkskrant


Jamie Spears De Vader Van Britney Spears Stopt Als Gouverneur


Vader Britney Dreigde Haar Manager Ziekenhuis In Te Slaan Foto Ad Nl


Vader Britney Spears Stapt Op Als Haar Toezichthouder Rtl Nieuws


Vader Britney Spears Beweerde In Documenten Dat Zangeres Aan Dementie Lijdt Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Britney Spears Wil Niet Langer Naar Vader Hoeven Te Luisteren Rtl Boulevard


Britney Spears Vader Wil Dat Dochter Geen Curator Nodig Heeft Linda Nl


Vader Britney Spears Stapt Op Als Haar Toezichthouder Rtl Nieuws


Opmerkelijke Draai Vader Britney Spears Wil Stoppen Als Curator Rtl Nieuws


Britney Spears Vriend Haalt Uit Naar Haar Vader Na Documentaire


Vader Van Britney Spears Spreekt Voor Het Eerst Ik Probeer Haar Enkel Te Beschermen Celebrities Hln Be

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel